I КТО

Оформлення (візування) митницею нарядів на завантажені контейнери, а також доручень на завантажені та порожні контейнери на веб-порталі ДП «КТО»


 Шановні клієнти!


Інформуємо, що у рамках подальшого розвитку функціоналу веб-порталу ДП «КТО», з 01.10.2024р. у тестовому режимі запроваджується оформлення (візування) митницею нарядів на завантажені контейнери, а також доручень на завантажені та порожні контейнери в електронному форматі, з використанням функціоналу веб-порталу ДП «КТО» .


На період тестового режиму, для відвантаження або видачі контейнерів з терміналу, на додаток до обов’язкового оформлення (візування) вказаних документів митницею у електронному вигляді на веб-порталі ДП «КТО», також є обов’язковим оформлення (візування) митницею вказаних документів у паперовому вигляді, та надання таких оформлених документів до відділу документообігу ДП «КТО» .


Тільки у випадках та у період/періоди тимчасової недоступності з будь-яких причин відповідного функціоналу веб-порталу ДП «КТО», оформлення (візування) митницею вказаних документів буде забезпечуватися тільки на паперових носіях.


Про дату закінчення тестового режиму та повного переходу на оформлення зазначених документів в електронному вигляді (без необхідності оформлення вказаних документів на паперовому носії) термінал проінформує додатково.


З повагою,
Адміністрація ДП «КТО»


Subsidiary Company Container Terminal Odessa member of the HHLA Group Sat Oct 26 02:47:43 2024