I КТО

Інформація компаніям-експедиторам з роботи на терміналі ДП «КТО»


Шановні клієнти!


Для відновлення або початку роботи з обробки контейнерів на терміналі ДП «КТО» компанії-експедитору необхідно перевірити наявність діючого договору на 2024 рік з ДП «КТО». У разі відсутності такого договору, необхідно звернутися до юридичного департаменту ДП КТО з запитом на заключення договору, надісланого на електронну адресу legal@hhla-cto.com (листом на бланку компанії за підписом керівника компанії). Після надання всіх необхідних документів, список яких буде надано юридичним департаментом ДП «КТО», необхідно зареєструватись на веб-порталі ДП «КТО» та підписати договір на веб-порталі ДП «КТО» електронним підписом керівника компанії згідно з установчими документами. Відповідна інструкція з реєстрації розміщена за посиланням


Також компанії-експедитору необхідно перевірити наявність діючого договору з ОФ АМПУ на використання інфраструктури порту. У разі відсутності такого договору, з питань щодо його заключення необхідно звернутися з відповідним запитом до ОФ АМПУ на електронну адресу tgt-gdisp@ods.uspa.gov.ua, або за номером телефону +380 (048) 729-41-89.


Усі необхідні інструкції з оформлення документів на веб-порталі ДП «КТО» розміщенні в розділі веб-портала «Основне» - «Інструкції». З бланками документів, порядком їх оформлення, технологічною схемою документального оформлення транспортних засобів в Одеському порту можна ознайомитись на веб-сайті ДП КТО, в розділі «Інформація для клієнтів» - Оформлення документів, за посиланням


У разі виникнення технічних питань стосовно роботи веб-портала ДП «КТО», необхідно звернутись з відповідним запитом на електронну адресу tcs-support@hhla-cto.com.


У разі виникнення питань стосовно документального оформлення вантажів просимо звертатись з відповідним запитом на електронну адресу documentary@hhla-cto.com, або за номером телефону +380 (048) 729-45-19.


З повагою,
Адміністрація ДП «КТО»


Subsidiary Company Container Terminal Odessa member of the HHLA Group Sat Jul 27 10:45:43 2024