I КТО

ДП "КТО " - ПОРЯДОК ВИДАЧІ КОНТЕЙНЕРІВ НА ЗАЛІЗНИЧНИЙ ТРАНСПОРТ


Шановні клієнти!


Інформуємо, що починаючи з 30.03.2022, ДП "КТО" розпочинає видачу на залізничний транспорт імпортних вантажів у контейнерах, раніше завезених на термінал контейнерів з експортними вантажами, а також порожніх контейнерів. Також можлива обробка контейнерних потягів.


Видача таких контейнерів буде проводитися за умови наявності такої можливості та у ті часи, коли відповідними представниками держави будуть дозволені такі операції з урахуванням небезпечної ситуації на території порту, а також будуть наявні відповідні працівники ДП «КТО», які залучаються на добровільній основі.


Для відвантаження з терміналу на залізничний транспорт вказаних категорій вантажів у контейнерах та/або порожніх контейнерів, компанії-експедитору вантажу необхідно заздалегідь оформити наряд на вивіз контейнерів за встановленою в Одеському порту процедурою і формою, отримати погодження можливості видачі контейнерів з терміналу з боку агента відповідної контейнерної лінії, а також для навантажених контейнерів отримати погодження митниці на наряді в системі ІСПС, або у вигляді печатки інспектора митниці.


Для видачі з терміналу контейнерів з імпортними вантажами, компанії-експедитору вантажу необхідно завчасно (до видачі контейнерів з терміналу) оплатити послуги терміналу по зберіганню контейнерів на терміналі по 23.02.2022. Для видачі з терміналу контейнерів з експортними вантажами, компанії-експедитору вантажу необхідно завчасно (до видачі контейнерів з терміналу) оплатити послуги терміналу за додаткові роботи з прийняттю та видачи контейнерів, та зберіганню контейнерів на терміналі по 23.02.2022. Також необхідно завчасно (до видачі контейнерів з терміналу) оплатити послуги терміналу з подання / прибирання залізничного рухомого складу (тобто за подання ненавантажених платформ до терміналу та за прибирання платформ з контейнерами з терміналу).


Після завершення оформлення наряду, компанії-експедитору необхідно направити на електронну пошту терміналу (documentary@hhla-cto.com, s.makarenko@hhla-cto.com, commercial@hhla-cto.com, railway@hhla-cto.com) скановану копію належним чином оформленого наряду на вивіз контейнерів, інструкцію з відвантаження на платформи, а також письмове підтвердження УЗ (відповідного структурного підрозділу) для платформ державної власності про виділення платформ для завантаження за нарядом експедитора, із зазначенням назви експедиторської компанії, номеру наряду, номерів контейнерів та номерів виділених платформ.


Для подальшого відвантаження контейнерів на з/д платформи, співробітнику експедиторської компанії необхідно звернутися з оригіналами належним чином оформленого наряду на вивіз контейнерів до центрального офісу відділу документообігу ДП "КТО".


З повагою,
Адміністрація ДП «КТО»


Subsidiary Company Container Terminal Odessa member of the HHLA Group Fri Apr 19 16:23:04 2024