I КТО

ДП "КТО" - порядок прийому порожніх контейнерів


Шановні клієнти!


Для здачі порожніх контейнерів на термінал ДП "КТО", компанії-експедитору необхідно завчасно оформити на веб-порталі ДП «КТО» приймальний акт на відповідний контейнер, після чого направити до відділу документообігу ДП "КТО" заявку шодо запланованої здачі контейнерів із зазначенням їх кількості та номерів.


Після оформлення експедитором на веб-порталі ДП «КТО» приймального акту та отримання відділом документообігу терміналу на електронну пошту (documentary@hhla-cto.com, s.makarenko@hhla-cto.com) вказаної заявки, експедитору буде повідомлено про дату та часи можливої подачі автомашини на термінал для вивантаження відповідного контейнеру.


Для отримання експедитором роздрукованого оригіналу приймального акту ДП «КТО», експедитору необхідно в призначений час (в підтверджену терміналом дату прийому контейнеру) завчасно (до фактичного автовізіту на термінал) звернутися до офісу відділу документообігу ДП "КТО" розташованого на території ТВТ.


По факту отримання експедитором роздрукованого оригіналу приймального акту ДП «КТО», експедитору необхідно звернутися до групи обліку ТВТ для оформлення пропуску на автомашину, після чого приймальний акт ДП "КТО" повинен бути переданий водієві автомашини для в'їзду на територію Одеського порту.


Нагадуємо, що приймання порожніх контейнерів на термінал ДП "КТО буде проводитися за умови наявності такої можливості та у ті часи, коли відповідними представниками держави будуть дозволені такі операції з урахуванням небезпечної ситуації на території порту, а також будуть наявні відповідні працівники ДП «КТО», які залучаються на добровільній основі.


З повагою,
Адміністрація ДП «КТО»


Subsidiary Company Container Terminal Odessa member of the HHLA Group Thu Apr 18 22:21:01 2024